Who We Are?

BGU Radio is an on-demand internet podcast network, founded by Ben Gurion University students, which aims to be a bridge between Negev citizens and students to various communities, local and international.

BGU Radio aims to create dialogues and connections between people who share interests, regardless of color, religion, gender etc. and promote peaceful and tolerant interactions.

BGU Radio is willing to collaborate with individuals, groups and institutes of all types to promote culture, social connectivity and science communication.

?מי אנחנו

רשת הפודקאסטים “רדיו BGU” הוקמה על ידי סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון בנגב כדי לתת מענה לחובבי תקשורת ורדיו ביישובי הנגב המרוחקים לטובת הפקה ושידור תכנים מקוריים, קידום אמנים, תקשורת מדעים ויצירת קשר עם קהילות רחוקות – בארץ ובעולם. מטרה נוספת של היוזמה היא לקדם שיח פורה, בונה ומהנה בין מגוון הקהילות המרכיבות את יישובי הנגב: יהודים וערבים, חילוניים ודתיים, צעירים ובוגרים ועוד.

הרשת נוסדה על ידי תלמידי מחקר בקמפוס שדה בוקר ומטרתה ליצור גשר בין תושבי הנגב לבין קהילת הסטודנטים והחוקרים הבינלאומית בקמפוס. הפרויקט מקיים שיתופי פעולה רבים עם תחנות רדיו, גופים וארגונים בקהילה הדרומית ביניהם בי״ס יסודי צין, פאב 40, הספריה אזורית רמת הנגב, מועדון הג’אז מצפה רמון, במטרה להעצים ולהעשיר את קהילת הנגב, ולחגוג רבגוניות ותרבות מקורית. הפודקאסטים מופקים בהתנדבות על ידי סטודנטים ואנשי הנגב.